Julemenu

Julemenu fra d. 5. December til d. 21. December

Frisk fangst fra Storebælt med hokkaido græskar, muslingesauce og salturt

*

Grillet Andebryst med figenrødkål, kastanier, beder og kardemomme

*

Kirsebær parfait med kanel/lakridsrods is, kakaocreme og makronskum

Menupris 3 retter

Kr.: 420,-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Stegt kammusling med syltede skorzonerødder, mandler, yuzu og Osietra caviar

Kr. 195,-

Grillet Jomfruhummer med kantareller, jordskokker, hasselnødder og hummervinegrette

Kr.: 160,-

Fransk Andelever med æbleflæsk, tranebær, selleri og sauce med soja og lime

Kr.: 150,-

Farseret morkler med spinat, trøffelpure og morkelsauce

Kr.: 150,-

Udvalgte oste med behørig garniture

Kr.: 150,-

Gourmetoplevelse “All inclusive”

Champagne, 6 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1435,-

Gourmetoplevelse 8 retter “All inclusive”

Champagne, 8 retter inkl. vinmenu og kaffe med petit four

kr. 1760,-

Der tages forbehold for ændringer ved f.eks. manglende tilgang af råvarer.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien